★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews

google

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen?

Hieronder een greep uit een aantal reviews:

a-icon

André Dries

★★★★★

Toen mijn doucheafvoer verstopt raakte, nam ik contact met hen op. Ze arriveerden snel en losten het probleem tegen een redelijke prijs op. Binnen de kortste keren konden we weer gebruik maken van de douche.

d-icon

D. Huyvert

★★★★★

Toen onze toiletafvoer overstroomde, moesten we naar de buren om naar het toilet te gaan, wat erg onhandig was. Dus besloten we ze te bellen en ze waren snel ter plaatse. Binnen de kortste keren kregen ze onze wc weer aan de praat. Bedankt!

j-icon

Jason

★★★★★

In onze keuken was de afvoer verstopt. We hebben verschillende pogingen gedaan om het zelf op te lossen, maar het mocht niet baten. De verstopping bleek complexer dan we dachten. Gelukkig kwamen ze met een speciale machine en hebben ze het probleem verholpen.

f-icon

Faruk YILMAZ

★★★★★

Hun service is snel en de prijs is redelijk. Het probleem werd in één keer opgelost en de kosten waren zoals vooraf overeengekomen.

g-icon

G. Molen

★★★★★

Er hing een onaangename geur die maar niet weg wilde gaan. We hebben ze laten komen voor een inspectie. Ze hebben de oorzaak van de geur gevonden en tegen een betaalbare prijs opgelost.

f-icon

Familie Jansen

★★★★★

Er was een lek in het dak, veroorzaakt door een probleem met de afvoer. Gelukkig hebben ze dit snel kunnen verhelpen voordat het erger werd.

j-icon

Jordy Dijkstra

★★★★★

Na prijzen opgevraagd te hebben bij 3 verschillende bedrijven, kozen we voor Rioolontstoppenprof vanwege hun gunstige tarief. Gelukkig werd de verstopping ook efficiënt verholpen, en sindsdien zijn er geen problemen meer opgetreden.

g-icon

Sonya

★★★★★

Nadat we hen hadden gebeld, reageerden ze meteen en waren zowel aan de telefoon als bij ons thuis erg vriendelijk.

f-icon

Ylaila de Boer

★★★★★

Razendsnel, professioneel en eerlijk. Ik heb absoluut niet het idee dat ik te veel heb betaald. Bovendien hebben ze geen onnodige dingen proberen te verkopen, maar zijn ze erin geslaagd om de leidingen snel te ontstoppen. Geweldige service!

Call Now Button